Normal ke🥹

Salam semua, sy nak story, sekarang tgh pregnant 31 week, and tiba2 dapat tabiat suka bau toilet guys apeni😭 normal ke gitu eh..tp bkn bau toilet yg hampeh tu laa..suka bau toilet lepas suami mandi..bau dia lain tak tau apa yg wangi sangat sabun ke ubat gigi ke syampoo ke sampai kalau sy keluar rindu sangat nak bau toilet😭jangan kecam eh sy punn tak tau kenapa toilet jugak yg sy suka kenapa tak bnda lain😭suami geleng kepala je ngan perangai bini dia haa..sapa ad pengalaman mcm sy suka bau pelik🥹

2 Balas

Hi. Saya pulak dah nak masuk 30 weeks asyik geram bau ambi pur gel yang flavor lemon tu. Apa2 yang air freshener lemon semua saya suka sampai yg gel ambi pur tu saya cubit letak kat hidung, kadang calit mcm perfume kat tangan semata nak bau lemon tu. Tidur saya letak tepi bantal supaya bau tu dekat. Husbane tak reti nak larang dah..adoi Harap takde kesan kat baby..🙃

2y ago

Haha yeee kalau boleh nak kunyah dengan hidu lemon tu dalam dalammm sampai lekat dalam hidung🤣

Salam. Bau pelik takda la. Bau suami tu biasa rasanya haha. Asalkan takda bau klorin atau apa² yang membahayakan mommy dan kandungan rasa nya okay je

2y ago

haa bau suami satu gak mmg melekat je takleh jauh hahah ni bau tandas ni aneh2 je tabiat nya pun🥲🤣