Badan bau manis mcm gula2 🤣

Ya Allah ada tak mommy yg sama mcm saya ? Bau badan mcm bau2 manis… Sampai melekat bau tu kat baju… Pelik kan 😅 Saya pulak tak selesa. Mula2 rasa mcm maybe sebab saya masak ke apa bau mcm tu. tapi kalau tak masak pun bau mcm tu. Malam terpaksa pakai perfume sebab hidung ni mcm terbau manis sentiasa… 😂 Bau gula2 mcm melekat kat dada dengan baju bahagian dada 😂 #26weeks

1 Balas

Awak manis orangnya ni. Haha . 1st time tau ni.. org lain pun bau yg sama ke atau awk sorang je bau mcm tu?

2y ago

Saya pun tak pasti org lain boleh terhidu tak bau manis tu😅 bila tanya suami dia kata bau badan saya bau baby pulak 🤣 okay lah kan asalkan tak bau busuk dah 😅😅😅