physical baby

salam mommies. sye 1st pregnant 14weeks. Mabuk masih x hilang lagi. Makan pun xde selera mana jadi saya banyak baring. saya nak tanya betul ke kalau bnyk baring time mngandung ni nnti anak malas lpstu fizikal kpala baby panjang? Mak sya selalu kata jgn baring sbb alasan y sy bagi tu. Betul ke? Any experience boleh share?

2 Balas

Sama mcm sy sis, selera mkn, alahan masih lg xhilang... Tp xd plk org tua bgtw cmtu klau byk baring.. Hihi.

5y ago

Itulah....hari2 cakap bende y sama. Dari x ambik kisah..jadi terpikir..runsing jadinye. kite x larat. Dgn nk mual..so amik inisiatif baring nak rest.😅. Tapi di katenye nnti anak malas...kepala panjang..adoiii