pendapat all ..

hello kalau awal kehamilan sya kerap baring dan tidur untk berehat di waktu siang tak mengapa ke, sbb kalau dh mula kerja nnti sya akan berdiri lrbih bnyk dri duduk dan baring.

3 Balas

Xapa sis..kandungan awl seelok2nya kena jaga kandungan..mmng patut kena bykkn rehat..sbb masa awl kehamilan klau xckup rehat n jaga btl2..mcm2 boleh jdi...rehat tu penting ya..

Kesian u..keje byk berdiri ye.. Nanti bila kandungan makin membesar .. Cuba u cari support utk pregnant.. Pakai tu..badan x rasa berat bawa baby dlm perut..

5y ago

thnks for info nnti sya cri kan

Tak pe. Tapi kalau berdiri byk sgt nanti kaki selalu kejang..so kena take care jugak.

5y ago

mcm tiger balm pum xboleh