kantung baby

normal ke bila kantung dah nampak tpi janin blum nmpak lagi...6 minggu pregnant

6 Balas

Normal sis, sy first scan on 6 week jugak memang nampak kantung shj. Doc suggest utk scan balik after 2 week. On 8 week ++ bila pg scan alhamdullilah dh nampak baby and dpt dgr degupan jantung dia.

Yes Normal Puan..Sy pun sama scan x nampak .Dr suruh dtg 2 week lagi .. 8 weeks +++ . suda nampak HEARTBEAT N Baby ☺️Don't Worry .. U scan again on 8 weeks ..

9mo ago

☺️

Betul normal. Saya 5w4d baru scan tadi belum nampak apa2 cuma ada kantung, doc suruh datang 2 weeks lagi

Normal sis, saya pun scan nmpak kantung je, tapi doc suruh pi hospital untuk scan lagi jelas

normal. 8w keatas blh scan utk check

normal. hritu pun sama