Ubat berhenti susu

Salam mommies. Sy nk Tanya Ada x ubat utk hentikan Susu badan? Ank sy dh umur 2 Thun . N today bru start wean off. Mcm JD bengkak Susu Pula...

10 Balas

terima kasih semua.. sy DH dpt ubat stopkan Susu.. jenis sy,klu ank menyusu atau sy mkn nasi je ,ia jadi auto stimulate Susu jadi byk .. sy mmg menyusu ank wktu mlm saja. Siang dia mkn solid food n snacking buah2 . ni sy trpksa ambil ubat n wean off sbb menyusu badan DH memudaratkan sy . sakit urat satu bdn sbb dia DH bsr n bila dia hisap JD sgt2 sakit. . skrg dah dua Hari xbf dia . dia cuma meminta wktu mlm sbb nk mengempeng... doakan sy berjaya🥰🥰🥰🤗