Satu pertanyaan

Salam nk tanya mcm mana nk henti kan anak isap susu badan ya sebb anak pertama sy dh 3 tahun 20 minggu lebih anak pertama sy masih susu badan lagi skrg sy tgh pregnant anak ke dua 17 week susu sebelah kiri sy dh kering cuma tinggal susu sebelah kanan jd puting susu pun dh bengkak bila anak pertama isap kita akan rasa dia denyut2 dan x selesa bila anak isap sebb puting bengkak mcm mana kita nk bagi anak pertama berhenti susu badan dan bg isap susu botol#SeriusTanya

1 Balas

3 tahun tu dah besar..xperlu isap susu botol dah.sis blh guna botol straw or gelas.blh jgk bg susu kotak.slow2 offer ank air lain n bg mknn.atas bdk jgk ambk masa utk putus susu badan.blh letak bawang putih or something y ank x suka kt nipple.pastu offer minuman or lekakan dgn perkara lain