cuci

Salam mommies semua..sapa kat sini pernah kena cuci utk missed miscarrage?Ada kena bayar ke?nak tanya juga sbb ni first time kena cuci 21 hbln ni..first bby tak menjadi..sedih dan takut..semua perasaan campur aduk..

9 Balas

Sy ari tu alhamdulillah xkna cuci.. Risau jgk tp ikut petua2 org lama bg, trun sdri.. Ats org jgk la

4y ago

Sy mnum kopi pns tanpa gula dan jgk sy rebus pucuk niding(yg buat bbur lambuk tu) mnum airnya..