nak tahu

Hai semua nak tya sapa perna kena cuci kat hosptal skit x?? Takut2 jg ni 16hb kena cuci xda reziki thun ni nk dpt bby..

2 Balas

sy buat d&c hosp gov sis..proses dia x sakit pun.. full bius sis.. sejam lepas tu dah sedar balik dh..Alhamdulillahh semuanya selamat.. dekat bawah pun takde rasa sakit @ pape luka pun.. bhgian leher skit sakit dlm 30minit mcm tu la.. sebab dia masukkan oksgen dlm mulut kita.. jgn risau dr akn terangkn sgalanya sblum kita proses tu...semoga dpermudhkn urusan ye sis...jgn takut ye insyallah semua baik2 je😊

Saya pernah kena bulan 9. Tak sakit pun sebab full bius. Saya buat kt private. Kerajaan saya tak sure