Fm Milk

Salam mommies semua, jangan kecam saya, saya cuba yang terbaik dan inginkan yang terbaik untuk baby saya, tapi breast milk saya mmg sikit..sy ikhtiar cuba segalanya, kerap menyusu, kerap perah, mkn lobak putih, kurma semuanya saya dah buat.. tapi rezeki susu saya mmg sikit.. baby sy tak kenyang.. berat hati saya nak bagi fm tapi sy terpaksa.. saya nak tnya mommies semua susu apa yang bagus utk newborn..

27 Balas

Baby saya dah 18 hari. Baru lahir elok jer jaundice baru 6.49. Masuk hari ke 4 5, naik smpi 13.3. Nurse suruh keep bf, tp kuning lambat turun. So cpr bagi bf dan fm. Mula3 bagi dutch lady sebab ada beli paket kecik, lepas habis, beli lactogen. Jaundice cepat turun sebab baby cukup susu.