zincofer

Salam mommies, saya tak boleh lah dengan ubat zincofer ni, bila makan memang loya n pening2, tukar makan malam jadi tak boleh tidur pulak, any suggestions ubat lain tak moms? Tq! (6w 6d)

2 Balas

Kalau hb kurang.. Should be taken.. Sy pun mcm tu... At the same time.. Sy ambik obimin plus for folic asid.. Sy both ubt tu 2 kali sehari... If puan hb ok.. Atas 10, better tukar ubat jer.. Refer dgn doktor k..

5y ago

Alhamdulillah hb okay, so saya patut tukar obimin kan? Ok tq mom! 😘