zincofer

Salam mommies, saya tak boleh lah dengan ubat zincofer ni, bila makan memang loya n pening2, tukar makan malam jadi tak boleh tidur pulak, any suggestions ubat lain tak moms? Tq! (6w 6d)

2 Balas

3 serangkai ubt kk ada try x?

5y ago

Zincofer bgus utk tmbh darah

Kalau hb kurang.. Should be taken.. Sy pun mcm tu... At the same time.. Sy ambik obimin plus for folic asid.. Sy both ubt tu 2 kali sehari... If puan hb ok.. Atas 10, better tukar ubat jer.. Refer dgn doktor k..

5y ago

Alhamdulillah hb okay, so saya patut tukar obimin kan? Ok tq mom! 😘