Buka buku pink

Salam mommies. Saya sedang pregnant 8 weeks. Saya plan nak pergi buka buku pink nanti week 9 atau 10. Tapi saya dah call kk area saya hampir seminggu. Tapi tak pernah dapat. Boleh ke kalau saya terus walk in atau saya kena buat appointment dulu? Terima kasih mommies. Edited: kalau walk in ada spesifik hari ke? Atau boleh hari apa2?

6 Balas

sy confirm kt hosp, then hosp refer surat ke kk utk buka buku pink 9weeks+ tapi kk bagi tarikh genap 10weeks utk buka buku pink, mmt & cek darah thyroid.. walk in pun boleh rasanya ..

Saya walk in je diorang kata tak ada appointment ke apa dah .. haritu saya walk in 8weeks dia terus suruh buka je sebab alang alang dah sampai

5mo ago

Saya tanya haritu dia kata isnin - jumaat

saya walk in je lps tu nurse kk bgi tarikh untuk buka buku pink..

Boleh sis. Walk in je bgtau nak buka buku

Saya 6 week dr dh bgi bukak buku..

2mo ago

Kk

walk in je