Buku pink di kkia

Salam mommies. Ada ke mommies yang pregnant 10 weeks tapi belum buka buku pink? Saya dh walk in ke kkia. Tapi nurse bagi appointment untuk datang nanti week 12. #ingintahu #firstbaby

12 Balas

saya dah buat buku 9w 10w dah minum air gula. saya book masa saya 5w. pengalaman anak yg lepas que lama sgt masa nak bukak buku. pregnant kali ni malas nak lambat2. Sy juga ada history anak meninggal stillbirth. dah dapat jugak tarikh jumpa pakar hospital besar.

Sy plk terlebih awal klinik desa suh buka buku.. 6 week 5hari dah buat buku.. 6w6d minum air gula.. Minggu depan double scan plk.. Scan utk booking time 5w5d nmpk kantg dah..

sye baru je nk pergi bukak buku pink esok btw i’m 10w+ pregnant sbb sye ade consume ubat so kene bukak awal sbb gi swasta die suruh bukak awl n dh bgi surat pon

Sama dgn sy dh 10w xbuka buku lagi. Malu pon ada nk pergi awal2 ni sbb ank nom 2 skrg bru 9bln. Ada ke sama mcm sy.

saya buka buku msa 5w, sbb ada history ectopic pregnancy..sy g klinik buka buku, then dia bg tarikh scan msa 8w

wasalam. sy baru buka buku 12 weeks. ikut je tarikh yg kk bg. sy book masa 8weeks. tp buka 12weeks

Sy dh 12w...masih blom buka buku lg..masih tgh layan alahan...tp dh dpt appointment..lmbt lg..

normal. slalu walk in 9-10w nk ambil tarikh saja. 12w baru buka buku sekali scan

Saya pun sama juga baru 10 weeks, tapi nurse bagi appointment minggu 11

Sy 10w 3hari.. hri ni buka buku..third baby