Zakar anak 2tahun tak turun

salam mommies. saya nak tanya normal tak kalau telur anak umur 2 tahun mcmni..? ade tak yg oengalaman telur anak mcmni? normal ke? telur atau zakar nya macam tak ada. dan kemaluan dia mcm bengkak. tapi dia mengadu sakit ke ape.

Zakar anak 2tahun tak turun
3 Balas

Dia mcm bengkak or labuh sebelah ke ek?? Kalau cara arwah nenek sy ajar dlu... Dia kata amik daun mengkudu atau sireh layukan dkt api..lepas suam2 tu bungkus part telur tu dan biakan smpai kecut.amalkn setiap hri..stiap pg dan ptg selepas mandi... Dia.mcm angin psgkn?? Bhya tu klu alaminya..klu cara tradisional yg fmly sy amalkn..buat mcmtula..ms time adik.sy dlu dan juga ank buah..mak buat mcmtu juge mcm yg nenek ajar.mg ank sis cpt sembuh..aamiin

sis try tuam pakai daun sireh or kain yang suam suam dekat telur diaa tuu . tuam sampai telur diaa surut . anak sayaa pun duluu macam tuu , biasakan tuam lama lama elok . cubalah .

Up