Subur atau period?

Salam mommies, maaf gambr agak kotor. Boleh sy tahu ni ke tanda2 kita subur ye?? Sy tak pernah mcmni, dia mcm putih telur ayam mentah + darah. Tq for help.

Subur atau period?
10 Balas

depends on timing in the cycle. lendir tu nampak macam EWCM, selalunya memang keluar waktu subur. and waktu subur pun ada orang memang keluar spotting sikit. kalau sis guna OPK, cuba test untuk 3 ke 4 hari ni. kalau subur, patutnya dalam 2-3 ni nanti +ve lah tu. kalau nak period pun sometimes boleh keluar EWCM, tapi jarang sangat lah.

setahu sy subur xda darah...dia hnya egg white saja...Kalo sy keluar mcm ni lebih kepada nak period...Kalo sy sndiri la...

4mo ago

ye betul sis...egg white Tu mcm telur mentah yg lendir pekat likat Tu tanda Hari subur sy la...xtaula Kalo org lain Dia lain ke ikut bdn masing2 ke sy xpasti...😄

ye sy klau ari subur kadang kuar sikit darah bercampur egg white

sy dah check upt, result -ve, darah period pun turun :)

Nak period kot. Kalau subur takde keluar darah/spotting

subur tiada keluar darah.. itu haid

cuba sis jumpa doktor takut ape2 ke

3mo ago

hi sis sy turun period dah :)

seems like nak period.

sya dh 4 bulan xpriod

3mo ago

check sis, takut lama2 tak period nii

nak period kot