Zakar Bayi Lambat Turun

Hye mummy... Dalam ni ada yang berpengalaman telur bayi tak turun ke kantung? Boleh share petua x mcm mn nk percepatkan proses tersebut?

6 Balas

Ank sy 9bln blm trn biji tue smpat bwk k HKL bgi tmu janji tuk opret xsmpai tarih tmu jnji biji tue trun sndri 👏👏 rajin2 jk cek sis inn shaa allah trn mgkin lmbat jer

2y ago

Kena operate ke? Allah ank sy pn skrg nk masuk 10mth sama biji blm turun. Doc bg date appoinment tu brp lama jarak dari date awk jumpa doc ya?

tunggu je.biasanya dia turun lepas baby 6 bulan-1 tahun

4y ago

👌 👌.. Risau x turun je

xbape phm soaln.. sori..

4y ago

Sorry silap... Telur blm turun ke kantung

zakar ke telur tu ?

4y ago

kalau x silap, kne urut.. nnti dye akn turun sndiri bila telur tu matang..

😅

Maksudnya?

4y ago

Silap.. Bkn zakar.. Tp telur