JUS KURMA/SUSU KURMA ETC.

Salam mommies, saya nak tanya ibu hamil pada kandungan usia berapa kita boleh minum macam susu kurma ke atau jus delima macam supplement kesihatan tu. Tanya doctor doctor kata masa hamil ni nak makan ke minum apa minum lah takde larangan. Saya confuse sama ada betul selamat atau tidak. Terima kasih kalau ada ibu yang amalkan minuman seperti di atas boleh kongsikan jenama apa yang ibu2 semua minum?

2 Balas

Boleh je puan amalkan dari awal kehamilan... Tak ada masalah, time mengandung ni elok banyakkan minum susu sebab baby akan tarik banyak kalsium kita... Jus delima bagus dalam mengekalkan hb...

Saya amalkan susu kurma selain susu HL