Cyst pada baby

Salam & hi mommies. Saya 20 weeks pregnant & doctor detect ada cyst pada otak baby & in majority cases akan hilang masa 26 weeks . Ada mommies alami benda yg sama?

2 Balas

saya pun tengah mengalaminya, dapat detect masa 24 weeks,, tp selepas dapat tahu tu. hari ni baru sy pergi minta date jumpa pakar

12mo ago

The next check up saya pergi Alhamdulillah cyst tu dah takde. Dia mcm air & akan kecut sendiri

hi.. bayi saya pun menghadapi benda yg sama.. ada sesiapa pernah mengalami x ?