Sakit pinggang dan perut 30 weeks

Salam mommies. Normal ke 30 weeks rasa sakit pinggang, lepas tu perut mengeras, baby gerak normal. Masa tidur pun nk ubah posisi susah btul😅 kdg2 time tidur pn risau keadaan baby dlm perut. Mommy pulak dh lenguh tidur mengiring. Sekali sekala terlentang lepastu teringat baby dlm perut terus cept2 mengiring. Jom kongsi pengalaman mommies yg lain. Normal ke mcmni😄

1 Balas

normal sis, sy pun pernh mcm tu. takut bby dlm perut tehimpit... hahaba

3y ago

😂😂😂