Scan 6weeks

Nak tanya, normal ke scan 6weeks nampak kantung je? Tak nampak janin?

Scan 6weeks
10 Balas

Normal awak. Ada setengah orang dah nampak. Ada setengah belum lagi. Saya scan 7w alhamdulillah dah ada kantung & heartbeat janin🥰 puan jangan risau ya semoga baby membesar dengan baik & sempurna. Aminn🤲🏻 doakan saya juga ya🤍

1y ago

Yeke, alhamdulillah semoga baby kita semua sihat 🥰🥰

ye awak saya pon scan nampak kantung. dktr kata dia masih embrio. in shaa Allah dan beberapa minggu nanti dia akan membesar❤

1y ago

sama2 awak. Kita jangan stress2 okey. in shaa Allah semua berjalan lancar. kita besarkan dia baik2 ye.

mcm kes sy plk 6w nmpk kantung nmpk janin.tp janin tu mcm mengecut.doakan sy ye kwn,hrp² janin ni dpt bertahan.

sy Mase scan 5w pon nmpk kantung jer kecik . tp td pgy hsptl check 7w alhamdulillah syukur da nmpk heart beat baby

1y ago

amin ya Rabbal Alamin 🥰

biasa nya dr akan beri appt datang semula scan masa 10w. saya pun pernah macam ni dulu.

1y ago

Yeke, alhamdulillah 🥰🥰 ingatkan tak normal

Saya pun scan 6week nampak kantung saja.. dr mnta dtg lagi 2minggu

1y ago

Hihihi saya buat tvs scan, alhamdulillah dah dengar bunyi jantung, 🥰

normal sy pon sma, masuk 7 mggu sy scan da ade janin dan heartbeat

W5 dr check nmpk kantung, alhamdullilah w7 dh ada heartbeat dh

dokter kata tunggu 8 week dtng balik scan

1y ago

itu lhh kita pun takut wakkk

kita pun sama wake mcm awak