6w kantung dan janin masih tak nampak

Kenapa kandungan 6w masih tak nampak kantung dan janin? Normal ke?

4 Balas

Too early mama. Saya around 8-10 weeks nmpk baby dlm kantung & his heart beat. Sfay positive. Dan berdoalah sentiasa. Jg diri selalu♥️

sme lah 😥 sye dh scan dr bwh pon xnmpk jgk.. tp upt line yer makin terang.. so tggu jelah 2 minggu lg buat scan lg..

9mo ago

update?

Normal. Saya pun scan waktu 6w 1d. Nampak kantung dgn janin tp tak dgr heartbeat lg. Doc suruh dtg another 1w

normal sbb kecik LG . .ade org 8week pon tk nmpk LG ..Wallahualam..