Risau scan 6w4d tak nampak kantung

Hi bkal ibu..nak tnya normal ke scan 6w 4d tak nampak kantung apa lagi?? #risau baby first# #TTC 2y 3m#

1 Balas

Bergantung pada orang. Ada yang cepat. Ada yang 10 minggu baru nampak kantung terus nampak baby. Jangan risau, doa banyakbanyak. Lagi 2 minggu, repeat scan. kalau nak lebih jelas, buat transvaginal scam. InshaAllah nampak. Mungkin time tu da bole nampak baby sekali. Saya pun dulu risau macam awak. Tapi alhamdulillah after 2 weeks da nampak siap ada janin.

11mo ago

dh buat transvaginal scam pown x npk kntung jgk..hrap2 mcm tu laa aamiin🤲..tq sis ksi smgt😊