Posisi Tidur

Salam Mommies nak tanya 4bulan ke atas sesuai tidur mengiring ke Kiri Ke Kanan? Terlentang tak boleh kan?

19 Balas

Mengering kekiri blh kekanan Pon blh.. terlentang jangan.. bahaya kt baby..

Mase sy 4 bln sy tidur telentang lagii.. Bila masuk y bln start mengiring..

Lebih baik mengiring ke Kiri. Tapi kanan pon boleh, elakkan tido telentang

Sya ikut kselesa an sndri..tpi sya sllu mngiring ke kri smasa tdur.hehehe

Ikut mana2 yang awak selesa asalkan jangan meniarap.

kalo sy ikut keselesaan sndiri tak kisah mana2 pun

mengiring tapi selang seli kn la..

Ikot keselesaan

kiri.