Basuh Baju Baby

Salam all mommies. Mommies minggu ke berapa dah start basuh baju2 n brg2 baby ya? Is it too early for at 32weeks to settle it now? Heee

26 Balas

Boleh da tu basuh sesiap, utk hosp use packing sesiap. Sbb x leh jangka bila kte bersalin, bole jd awal.

Sy basuh 30weeks.. 31week dh siap beg pi hspital.. Just stndby.. T ape2 brlaku sng.. Dh siap smua ny...

Sy baru nak start basuh this weeks. Kain2 batik sy yg baru beli dah siap basuh dah.

Basuh je. Kang tibe2 jd mcm sy 36w dah bersalin x smpat lak nak stanby brg.

Same with me... So this weekend nk basuh.. Actually so excited. Haha

35week dah basuh dah,,tp belum kemas² dan simpan tuk k hospital,,,

Dah boleh cuci sekrg sis. Spya tak kelam kabut last minute.

Sy cuci bj bb week ke 34. Week 38 sy bersalin

Sy 33w da basuh smua. Skrg da 35w 😅

Esok nk beranak , mlm ni basuh la