Detail ultrasound

Hi, i am planning to go for detail scan at my 18 weeks. Is it too early? Because I am so excited!

5 Balas

Boleh tapi my experience, 1st baby 19w, 2nd baby kitorang nak pergi ms 23w sbb baby dh mok sikit. 😛So muka dia nmpak better. Ms 1st baby muka baby still slim. 😋

5y ago

Aahhh tu yang i nak buat. Detailed scan untuk kesempurnaan baby😘tq dear

it's a bit early. i wanted to do the same too before but the clinic says it can only be done 19 week onwards to see better and clearer result.

5y ago

Thank you dear😘

sya pun 18 w mcm awk, hihie excited nau2 nk tgk bby n bt details scan. Tapi tgk org kata, tggu dlm 20w skit mcm tu kan bia bgi jelass,

mine was at my 25 weeks.. Alhamdulillah, can get to know baby's gender clearly..hehe

5y ago

Alhamdulillah.. thank you dear😘

awal lagi tu dear, di sarankan 20-28w