Serah diri 22/9/2022

Salam mommies. Esok pagi saya dah kena admit hospital. Mintak tolong doakan saya ye dipermudahkan segala urusan bersalin, boleh bersalin normal tanpa koyakkan, saya dan baby twins saya pun sihat dan selamat. Saya doakan semua mommies yang menunggu hari untuk bersalin pun dipermudahkan urusan dan selamat semuanya. Terima kasih semua, semoga Allah permudahkan segala urusan kita dan doa doa mommies kembali semula kepada mommies semua. InsyaAllah Aamiin Ya Rabbal Alaminnn.

31 Balas

semoga dipermudahkan urusan bersalin sis..semoga sis dan twins sihat walafiat.