Semoga dipermudahkan segala urusan saya..

Assalamualaikum ibu2 semua.. Harini saya genap 38 weeks pregnant. Due date 11/10 tapi masih belum ada tanda2 bersalin. Cuma perut kadang² mengeras je..Esok repeat scan sbb masa scan 36 weeks 1 day hari tu doktor cakap baby kecil sikit 2.2kg..Esok kalau baby kecil lagi doktor cakap kena induce..Harap esok berat baby naik la.. Semoga SITI NURUL AZNI IZATY BINTI MOHD SAUFI dipermudahkan segala urusan bersalin dan semoga selamat, bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan, kurang rasa sakit dan baby pun sihat dan selamat. Aamiin ya Rabbal alaminnn.. Doakan saya. Lebih 40 orang yang doa, Insha Allah dimakbulkan. Saya juga doakan semoga ibu2 yg menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin selamat ibu & anak.😘 Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua..In Shaa Allah..🤲🤲 ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼🥰 ##firstbaby

2 Balas

Waalaikumsalam. Moga dipermudah urusan bersalin nanti. Baca surah Maryam ya sis

2y ago

Insyaallah..terima kasih sis🤲🏻🥰💪🏻🌸

🙏🏻