Serah diri 22/9/2022

Salam mommies. Esok pagi saya dah kena admit hospital. Mintak tolong doakan saya ye dipermudahkan segala urusan bersalin, boleh bersalin normal tanpa koyakkan, saya dan baby twins saya pun sihat dan selamat. Saya doakan semua mommies yang menunggu hari untuk bersalin pun dipermudahkan urusan dan selamat semuanya. Terima kasih semua, semoga Allah permudahkan segala urusan kita dan doa doa mommies kembali semula kepada mommies semua. InsyaAllah Aamiin Ya Rabbal Alaminnn.

31 Balas

sy pun kena serah diri 1/10/2022 2/10/2022 inducee sbb GDM on ubat metformin.. ni pun sakit celah kang² perut terasa tegang,sesekali mengeras.. skrg pun sy dh xsenang dduk mcm² pikir, takut semua ada..semoga Allah permudahkan urusan bersalin kita

2y ago

🙏🙏

samalah kita, besok pagi kene serah diri. akan diinduce. doakan saya juga. perut asyik memulas je sebab ketakutan. tak tenang duduk dah ni. moga dipermudahkan urusan bersalin kita.

2y ago

alhamdulillah. tahniah

Semoga dipermudahkan bersalin mommy. Saya pulaa due 3/10 tapi kena serah diri 2/10 kalau baby tk keluar lagi dlm masa terdekat ni🥹

2y ago

InsyaAllah aamiin. Terima kasih ye. Semoga baby awak keluar sebelum date serah diri

due sy pun dah makin dekat 26/9.. harap2 la turun tanda sblm due.. Semoga dipermudahkan urusan dan diberi kekuatan utk semua mommy2 ya.. inshaaAllah Aamiinn 🤲

2y ago

InsyaAllah aamiin. Semoga dipermudahkan urusan kita bersama ye 😊

saya serah diri 7hb nanti 😂😂😂 dh xsabar baby nak keluar sebab dh penat sakit pinggang 😂🤣

2y ago

aminn aminn ya rabbb.. semoga urusan kita dipermudahkan. sebab saya xnak duduk hosp lama2. harap bersalin je.. anak dapat keluar juga asap 🥲 sebab nnti takut rindu anak sulung HAHAHA 😂

Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin. Baby & mommy juga didoakan selamat & sihat² shj hendakNya. Aamiin 🤲

2y ago

InsyaAllah aamiin. Terima kasih ye sis. Semoga yang baik2 berbalik semula pada awak 😊

Semoga dpermudahkan urusan brsalin sis. In shaa allah sis n baby2 sis ok n sihat2 shj. Aamiin ya rabbal alaminn

2y ago

Aamiin aamiin aamiin. InsyaAllah terima kasih ye sis 😊

semoga dipermudahkan urusan bersalin sis..semoga sis dan twins sihat walafiat.

Semoga dpermudahkn urusan awk... Selamat bersalin sihat ibu n baby twins.. Aamiin2

2y ago

InsyaAllah aamiin. Terima kasih ye sis. Semoga yang baik2 berbalik pada awak semula 😊

semoga dipermudahkan urusan mummy. semoga mummy n twins selamat n sihat ☺️

2y ago

Terima kasih ye sis. Insya Allah aamiin. Semoga yang baik2 semua berbalik pada awak 😊