Baby lagi seminggu 6 bulan, boleh bagi makan sikit² tak?

Salam mommies ❤️ . My boy next week dah masuk 6 bulan. Ni anak ke dua.. Boleh ke kalau bagi dia makan sikit²? Bubur nasi kosong @ puree buah ke? Dia tengok makanan tu kita rasa kesian kat dia. Tengok org makan mcm nak makan sangat dah. Masa anak first dulu mmg genap 6 bulan baru bagi. Sbb xde la mcm si adik dia yg ni.. Atau better tunggu next week je bagi terus? Thanks! 🫰🫰

1 Balas

tggu je 6 bulan, kalau nak bagi awal better consult dengan doktor tmpat awak gi bawak baby checkup tiap bulan