Hospital bag? 37 weeks

Salam mommies😊 Boleh share x berapa banyak beg yg mommy2 semua bawa nt. Ada yg ckp bwk yg perlu je tapi musim2 covid ni husb tak boleh masuk. Ke standby je bwk extra??🤔🤔

2 Balas

sya brsalin bulan 2 haritu bawa 3 beg.. dh la ank first..operate plk tu..sndiri kena urus diri n baby .. hsband family semua tak bleh msok pn.. hari ke3 dh bleh kluar wad saya sndiri kena tolak kreta baby tu kluar sekali angkat beg2 saya.. nurse tak tlg pn.. hsband bleh tgu kt luar wad ja la.. dh la perut dok sakit lgi waktu tu..adoi la haha

1. baju persalinan mommy 2. baju baby 5 set (pampers,kain bedung,barut,wet tissues) 3.makanan ringan (biskut/roti/buah)