mommies due november dah start pack beg hospital belum? 🤰🏻

kalau dh pack jom la share mommies bwk apa je ? 🥰

26 Balas

Due November jgk semua dh siap pack brg baby dlm beg hihihihi.. Sy bwk lampin bedung bby 2helai sweadle muslin 1helai,baju baby dlm 5psg yg lengan panjang&sluar panjang 3, lengan pendek slua pendek 2, tuala mndi bby 1,tisu basah 1 pack yg besar, pampers 10keping tp nk bwk 1pack besar nk tinggal dlm keta.. Brg ibu jer belom packing lg hihihihi

2y ago

Sama ☺️

kami bulan 7 dah satel paking semua barang. tapi barang banyak orang bagi. nak2 bedung dan bengkung bby baju pun x beli sebab bby baru ni kata orang cepat besar. baju pun banyak orang bagi mudah sangat.. walau hati rasa nak beli baru semua sebab anak pertama tapi sabar.. sebab banyak jugak nak pakai duit lepas 4 bulan..

Baruu siap cuci baju baby. Xkemas lg 😂 Pglaman anak sulung lelaki kena lebihkan towel or baju. Sbb mcm anak sy asal nk tukar pmpers je dia pancut. Habis semua basah terpaksa pkai bju lain smpai hari ketiga towel habis. Masa mandi pakai lampin ja lap dia 😆😆

2y ago

sama mom,bby 2nd ni pun bby girl jg..tp nnt besar ckit bru beli la utk girl pya ..

Rmai jgk yg dh siap2 pack ya 😄 Sy blum lagi, br nk basuh2 baju baby. Bag LR pn masih nlum smpai lg dr shoppee. Baju baby bila tgk mcm xcukup je lg 😅 Kata org jgn bli lbih2, jd rs nk bli tmbh sket lg yg size bsr sikit. Ade tak ibu2 yg mcm sy?

due 10.11 tp gdm on diet kne standby awl la,brg baby dh pack letak dlm plastik ziplock,bju labour room 3 psg bju standby,pampers letak sikit dlm beg lebih nya simpan dlm kereta,towel,bedung,wipetisu..brg2 utk ibu je blum siap lg

Dah start pack brg baby.. tpi lom sepenuh nya siap.. brg mommy pun tk settle lagi. hehe tkpe ada msa lagi nk nyopink.. kalau mls on9 jerr.. tekan² smpai🤭

saya blum packing lgi sbb bnyak barang dri shopee blum smpai lgi lpas tu baju baby lgi blum cuci nk tnggu husband cuti bru senang ada yg tlong kn

sya dahhh 😊 32w skrg bru je siap packing smlm ..esk dh msuk 33w ..skrg relax je kat rmh tggu tiba msa nnti je 😂 spya tak kelam kabut

Hai gengg november . Pejam celik tak sedar lagi 2 bulan jew , belom pack apa apa lagi . barang pun banyak tak beli lagi 🥰

2y ago

Hehe beli asas jew kan , lpas bersalin baruu beli lagi . 🥰

dah start sikit2..basuh2 baju anak.. bnyak tgok dkt tiktok je ape yg perlu di bawak..nervous pulak nak jmpe anak nii..hehhee