Beg hospital

Tengah nak packing bag hospital. Tau je apa nak bawak. Tapi kalau pampers baby and maternity pads tu, berapa helai kena bwk ya? Nak bawak sket takut tak cukup. Nak bawak satu pack mcm byk sgt pulak 😅#firstbaby #firstmom

1 Balas

for me, maternity pad tu bawa 1pack 10pcs, pampers nb bawa 1pack 22pcs. and yes, tiba2 kena emergency czer so duduk wad lama and bby pula kena tahan sbb jaundice ats pagar masa sy discharge. so yeah, nasib baik ada extra.

8mo ago

tak bawa. saya discharge dari wad bersalin, hari yg sama bby naik wad jaundice. jd sy checkin sana pula dan direct feed.