Buaian auto

Salam mommies. Bby sy 3bln. Nk tnya Bby sy blh je tdo katil tp wktu siang sj sy ltk ktil tepuk2 dia. Bila mlm sy ltk dlm buaian auto. Nk bg dia tdo lma sbb tkut gnggu ayhnye klau sllu trjaga mlm mlm sbb ayhnye krja pg. kdg sy stopkn buai tu biar je dlm buai tnpa hayun. Dia ok je tdo. Kdg stopkn dia trjaga n nangis. Xpe ke ya letakkn mlm mlm dlm buai auto.

2 Balas

i dont hv any experience mcm ni.. tapi mak saye slalu pesan, klu baby masuk buai, time siang je ok la.. mlm klu bole bagi dia tdo kt atas katil.. baby saya 2m++ so far siang je masuk buai klu dia susah nk tdo sgt..

saya siang baru letak dlm buai auto sbb blh pantau,mlm takut jd apa2 mcm dia berpusing ke dlm tu...kita xtahu sbb kita tido