Anak 7 bln 10 hri xlena tido

Knpa yer sjak 4 hri ni bby sy xlena mlm.biase lpas tdo dlm buai kul 7.30 bg tdo 1 jam bwk trun bwh elok je tdo.ni dia duk pusing kiri knan.lpas tu brjaga.bwk masuk buai tdo smula.bwk trun jd smula..jdual tdo sme je dr lahir.dia biase mlm tdo lena je bgun nyusu je.nk kte pnas bg pkai bju lubang2 dh.psang kipas.fktor ape lg yer?pmpers smua bru n urut dh.ke sbb nk tmbuh gigi powm bleh jd xlena tido?

2 Balas

normal sis.. anak sye 5 bln pn kdg mcm tu.. ragam nye brubah2.. mgkin sleep regression..

sebab tumbuh gigi kot