Baby 6 bulan susah tidur, meragam

Salam mommies. baby saya 6 bulan lebih. makin lama makin susah nak tidur. siang/malam sama susah lena. menangis2 bila nak tidur. nak kena berdukung sentiasa. pampers dah tukar, susu dah bagi. timing tidurkan dia pun sama tp dia taknak tidur. normal ke baby 6 bulan mcm ni ye?

3 Balas

ade cuba pkai buai?

3w ago

dah cuba sis. tp mengamuk2 bila masukkan. masa umur 5 bulan dulu elok je tido buai.

Nak besar kot awak

3w ago

hmm mungkin juga kan