melecet

hye smua,sy nk tnya sikit,ada tak kat sini mommy2 yg preggy pernah melecet di celah kelangkang/punggung/peha..sy dlu sblom preggy xpernah ada mslh ni,tp bila kandungan makin besar,sy jd melecet di tmpt yg sy sebutkan td..rasa sakit sgt2 dan pedih..ada petua tak nk hilangkan,?seksa sgt2 rasa smpai dh jd biji2 merah..dia xgatal pon,dia cuma pedih dan melecet smpai merah2..tq

2 Balas

Normal.sya dulu melecet celah paha.kat umah pakai Kain batik je.saya xsapu apa2 ubat.cuma say pastikan bhgian tu sentiasa kering

Blh pg klinik. Nnt doc akan bagi ubat sapu. Mmg sakit sgt tu..