Sakit bersama selepas bersalin

Baby dah nak masuk 2bulan, jahitan kt bawah pun dh baik tp nak bersama tu rasa sakit. Bila kencing ada rasa pedih. Tak pasti sebab melecet ke apa. Sy jgk tak pernah pakai pelincir durex ke apa sebelum ni. Ada yg boleh suggest x yg mana okey #firstmom

2 Balas

try guna pelincir ketika bersm mcm sy dlu durex ok..ada kata ky..kena try n error mana sesuai dgn bdn kita

saya faham dia macam rasa pedih luka yang dihiris di bahagian dalam kan