jatuh kerusi

assalamualaikum momies, nak tanya , sy baru jatuh kerusi tadi. jatuh terduduk tp tak tinggi pun kerusi belajar tadika. so far cuma rasa sakit tulang belakang. tp sy risau tumpah darah. tp in shaa Allah tak ada apa apa kan momies? prengnant 28 minggu #firstmom

3 Balas

InsyaAllah takda pape. awak keep on monitor je ya if ada sakit macam senggugut or ada spotting. kalau ada tanda-tanda tu, terus ke emergency hospital

Insya-Allah takde apa apa ibu. Tapi at the same time, pantau jela. Kalau ada apa apa kelainan, pergi check ya.

wasalam g klinik sis.bgtau doc sakit dkt tulang blkg.nti doc scan la ke ape yg patut