Jatuh blik air

Saya nk tanya ibu² siapa ada pengalaman jatuh bilik air time mengandung..saya br balik dr klinik..elok sampai rumah tukar baju,masuk bilik air saya jatuh terduduk..hamil 36w😔sekarang sakit punggung saja.perlu ke pergi hospital?

2 Balas

kalau jatuh smpai dh terduduk better pergi hospital or klinik utk check. atleast awak tak susah hati dan awak boleh tau condition baby awak. kalau smpt tahan dr terjatuh terduduk tu boleh monitor lagi. contoh mcm sy tertwist kaki dlm blik air sbb licin. tapi tak terduduk kira xde impact dkt perut. just kaki sakit la. tnya doctor doctor kata okay jgn kena perut ja. itu bahaya.

pegi la. dh jatuh kan.