Jatuh terduduk di bilik air😭

Salam semua..sy 29w 3d...saya terjatuh kat bilik air..takde bleeding ke apa..sakit sikit lah kat dada..jdi terkejut sma..sbb tak pernah jatuh sebelum ni.. bahaya tak kalau saya tak pergi ke hsptl atau klinik. sebab tak bleeding. Ke..mcmna ye..kna pergi jugak atau apa pendapat kwan2 smua..😭

2 Balas

klau sis rasa x senang ati better g klinik or hospital sbb nk tgk kt dlm camne..tp klau rasa ok just pantau tgk ada ape2 y kuar cam bleeding ke..leaking ke.hope xde pe2

1y ago

ya..baikk..tq ya

bagi saya better pegi klinik or hospital la . takut dalaman kita taktau kan ..