Kene seluk

Salam mntakk tolong sangat jawab spe tau, sye checkup 1/9 kene seluk baru 2cm, then lepas kene seluk tu bleeding. Doktor kata tu effect kene seluk, n suruh balek. Semalam pun still bleeding tpi dah kurang n stopp. Call hspital dia kata sllu anak first amek masa lama untuk bukaan tu so dia kata kalau beserta sakit baru datang. Sampai ke harini hari ketiga sakit belum ada tpi bleeding bnyak berketul tu. Tu effect dari kene seluk ke? Selalu kalau kene seluk berapa lama dia bleeding. Sebb sye blum ada rse sakit apa2 tapi ada bleeding. Skrng pregnant 38 w 6 hari

8 Balas

Ya sis.. sy pon lepas kena seluk, selalunya berhari jugak bleeding