Berdarah lepas kene seluk

Salam mommy2 semua.. nk tnye.. normal ke lepas kene seluk utk cek bukaan jln tu berdarah.. n ad darah ketul2??

5 Balas

normal mommy.. masa sy dulu lpas seluk keluar darah. cakap dgn misi dia kata normal sbb da ada bukaan jalan. pakai pad untuk pantau darah. moga dimudahkan urusannya 😊

Normal. Sy masa nk bersalin haritu pon penuh 1 pad dgn darah ketul2 cmpur lendir.

sapa ada pglmn mcmni, ble kgsikn bsama sis ni☺️ #TAPsupermoms #TAPactiveusers

normal #TAPactiveusers #TAPsupermoms

normal