Pregnancy Anak Pertama

Salam . minggu lepas sy ada pergi KK . UPT sy positif dan doktor cakap kandungan baru 4 minggu lebih . Cuma soalan sy kat sini , normal ka kalau sy tak alami morning sickness dan sy tak da spotting . Adakah embryo tak menjadi ? hujung bulan 2 ni baru doktor KK suruh pergi utk scan .

Pregnancy Anak Pertama
45 Balas

Sy langsung xde alahan...tp alahan sy berpindah ke suami...hehehe...kesian suami sy.,,asal berubah bulan je suami sy teruk.huhuhu....skg sy dah 37w...

5y ago

Xpe sis...kira alhamdulillah xkena alahan...sebab xde la penat sgt badan...apa2 pon enjoy je time pregnant ney...jgn buat kje berat2 ye sis..