detail scan

Salam mcm mna nk buat detail scan yer..perlu buat appointment dulu ke atau just walk in je kat klinik swasta tu..tq

26 Balas

Kalau sye buat appointment.. Kalau sis kt ipoh pegi scan kt klinik dr mimin,kt hospital pantai ipoh.. Memang best scan dengan dia.. Dia bagitau betul2 detail.. Kira bape tulang rusuk baby,jari baby,panjang tulang baby.. Walaupon dia scan tu lama tapi dia bagitau satu persatu

2y ago

boleh tahu rm bpe scan di pantai?

Tak semua klinik swasta ade detail scan sis, kena call confirm kan dulu. Ade klinik yg kena buat appoinment sbb dia guna sonographer n tak semua hari sonographer nya ade, ade klinik yg doc nya sndiri buat detail scan. Tak semua doc boleh buat detail scan

Puan boleh call dulu klinik yg puan nak tu tanya bila available. Sebab ada klinik yg sebulan sekali je dia buka utk detail scan. Ada yg 1 hari dia ambil satu org je.

Call dl tya klinik yg brdekatan ,bila yg boleh g buat scan.. Selalunya slot kne book.. Tp klw klinik yg jnis doc ada je selalu,blh je walk in..

call n buat appointment.. sebab kdg ad jgk dia time2 je buat scan pastu klu time doc laki xbuat.. sb tu kena ambik date dulu

call n buat appointment.. sb kdg ad jgk dia time2 je buat scan pastu klu time doc laki xbuat.. sb tu kena ambik date dulu

Call dulu. Tanya time sis nak pergi tu doktor lelaki or perempuan. Seeloknya pergi la time doktor perempuan yg ada

Kalau ada gDM..biasa doc akan terus bagi tarikh untuk buat detail scan.. Kalau tak ada..sis kena tanya sendiri

Wslm. Tmpt sy kena buat appointment. Apa2 call dulu klinik tmpt puan. Tanya prosedurnya.

Lain tpt lain sistem nya..better coll dl..tpt yg akk nk g ni kena buat appointment dl