detail scan

Salam mcm mna nk buat detail scan yer..perlu buat appointment dulu ke atau just walk in je kat klinik swasta tu..tq

26 Balas

y ni kna rajin survey kt fb..n kna bnyk pm diorg..tnya mcmna procedure smua

Biasanya kena buat appointment sebab takut slot dorang dah penuh.

Selalunya kena buat appt dulu. Kena tanya klinik yg awk nak pegi.

detail scan kene appointment besenye sis.. sbb xsume doc bleh..

mcm saya booking tarih dulu sbb nak dokter perempuan yang buat

Better call dulu..sbb ade yg walk in, ade yg kena book dulu

Buat appoiment dulu sis...kite blh pilih masa kite free

Ade sesetengah kena appointment.. Ade yg boleh walk in

Biasa kena buat appointment. Detail scan lama sikit

Mcm i buat ap dlu.. tp ade klinik laib buat walk in