tanya

salam maaf tumpang tanya kalau Kandungan da masuk 20minggu..da boleh ke kita start beli barang bby..

12 Balas

Saya lagi suka beli awal..bila dh sarat mana larat nak shopping2 ni..tgk larat baik pergi survey n shopping

boleh je sis . . standby barang baby awal ok je . .in case baby kluar awal barang dah ada

Asalkan pakai duit sis blh je....kalau pakai duit kitorg mmg xblh😁

Boleh beli skit2, brang baby pn mhal Skrng so x trasa sgt klau beli skit2.

Sy lps masuk 2nd trimester dh bli dh brg skit2... tkut lg over budget ...

Boleh sis. Nanti dah sarat x larat dah nk jalan

Boleh.bagi list apa yg nak beli. So senang nnt.

Boleh mummy...lg awl prepare lg better

Saya 16w da beli sis.. Beli jee..

Kalau 29 minggu tu berapa bulan dah yeee