Laksa penang

Salam, maaf sebab tanya soalan remeh. Saya tanya sbb risau ni. Saya termakan laksa penang yg diletak nanas dalamnya. Sy betul2 terlupa sbb makan kat luar kan, pastu tgh loya , tak fikir panjang sebelum order makanan. Sy hanya makan dlm 2 suapan ja (mi dan kuah), takda nanas yg dikunyah. Ada risiko ke utk kandungan saya? Sy risau sgt bila cuai mcm ni

23 Balas

InsyaAllah xde pape kalau awk mkn nenas yg dh masak. saya Pon makan je cuma jaga kuantiti. selagi awk xde allergic, InsyaAllah nenas boleh mkn. dlm nenas Pon ad khasiat sbnrnya utk Ibu mengndung. cuma jgn lah mkn yg muda/belom masak.