Laksa penang

Salam, maaf sebab tanya soalan remeh. Saya tanya sbb risau ni. Saya termakan laksa penang yg diletak nanas dalamnya. Sy betul2 terlupa sbb makan kat luar kan, pastu tgh loya , tak fikir panjang sebelum order makanan. Sy hanya makan dlm 2 suapan ja (mi dan kuah), takda nanas yg dikunyah. Ada risiko ke utk kandungan saya? Sy risau sgt bila cuai mcm ni

23 Balas

tak de..insya Allah..biasa nenas dlm laksa ni nenas y dh masak....melain kn nenas y btol2 muda....mse awl prgnt rito pom..sy kuat mkn nenas...time to x sedar prgnt..smpai 16week...duk mkn nenas je...bila tye doc...ckp nenas y dh msak xde mslh ppe pom untk mkn time prgnt...lg2 mkn time dkt2 nk bersalin..