Kandungan 6minggu

Salam, kandungan saya 6w dan harini ada keluar lendir coklat semasa buang air kecil. Normal ke?

9 Balas

sy share pengalaman sy ya. pregnant 6 weeks . hari pertama ada coklat. terus sy ke emergency hospital gomen, dorang suspect babybleed. doctor scan tapi kantung still there. so sy balik rumah and rest . second day pagi darah dah tukar jadi fresh blood. perut sakit sangat-2. tak senang duduk. sy gi KK nak ambik ubat tahan sakit, tapi sy dikira pesakit luar dan tggu lama mcm org biasa. sy dah tak tahan sakit, sy terus ke swsta. doctor dkt privte clinic suruh gi emergncy hospital gomen semula, sebab threaten miscarriage. petang tu dalam 3 ptg pegi hosp mmg scan dah tkde apa apa, kantung dah turun. so sy keguguran . 🤗 apa apa pun sis tengok pada warna darah, kalau brown tu bole jadi tanda2 penempelan rahim, baru nak jadi, tapi kalau darah dah tukar dah jadi merah fresh beserta sakit, just go to emergncy ya. take cre mommy😘

boleh jadi normal dan tak normal. saya first mengandung spotting beberapa hari gugur. kandungan kedua spotting dan keluar darah merah banyak.. baby ok je.. kandungan ketiga pun spotting . ok jugak.. maybe implantation bleeding.. yg darah byk tu dr kata luka pangkal rahim.. semoga kandungan awak baik² jer

saya ada spotting koko masa awal preggy and itu sbb penempelan nak jadi. lain org lain kejadian. spotting boleh lead to miscarriage. better g klinik or hosp utk cek.

Tak normal awk, boleh terus pergi ke emergency, utk dptkan rawatan lanjut. Sy pun alami masalah yg sama, skrg 11weeks dan masih ada bleeding & spotting.

wassalam sebarang tanda pendarahan sepanjang mengandung adalah tidak normal. sebaiknya pergi ke klinik/hospital untuk cek

Segala pendarahan yang keluar adalah tidak normal. Sila pergi ke emergency utk pemerhatian doc.

Tak normal. Sila pergi ke klinik/hospital

xnormal sis,refer hospital

Tak normal.